Νεα τμήματα τριάθλου 2018-19

Ο ΑΠΣ Ανεμος, θα διοργανώσει τμήματα εκμάθησης τριάθλου,  στα οποίο μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, έφηβοι 13-17 ετών και ενήλικες απο 18 και πάνω.

Το τρίαθλο είναι Ολυμπιακό άθλημα το οποίο συνδυάζει τα αγωνίσματα της κολύμβησης, του ποδηλάτου και του τρεξίματος. Η εκμάθηση των αγωνισμάτων αυτών αποτελεί εξαιρετική επιλογή, καθώς τα παιδιά καλλιεργούν βασικά κινητικά εφόδια, απαραίτητα για όλη τους ζωή τους. Οι μικροί αθλητές προπονούνται χωριστά στο κάθε ένα αγώνισμα, αλλά και συνδυαστικά, πραγματοποιώντας μικρούς καθημερινούς άθλους.

Στόχος των νέων παιδικών τμημάτων είναι η ανάπτυξη των ικανοτήτων και η εκμάθηση μέσα απο ασκήσεις και παιχνίδια, ώστε πρώτα από όλα να αγαπήσουν τον αθλητισμό. Επίσης όσα επιθυμούν, συμμετέχουν σε αγώνες συνδυασμού των παραπάνω αθλημάτων, γεγονός που προκαλεί ενθουσιασμό και τονώνει την αυτοπεποίθηση,  την αυτοεκτίμησή, δημιουργώντας ακέραιους χαρακτήρες.
Το τρίαθλο αποτελεί εξαιρετική επιλογή όχι μόνο για τα μικρά παιδιά, αλλά και για εφηβους και ενήλικες, οι οποίοι θέτοντας ατομικούς στόχους αρχικά βελτίωσης, στη συνέχεια με την συμμετοχή στους αγώνες, επιβραβεύουν την προσπάθεια των προπονήσεων, αποκτώντας κίνητρα για άσκηση, εκτόνωση και ευεξία.

Σας περιμένουμε!

triathlon.png

Κολύμβηση: Παιδικό Αρχαρίων Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 16.00-17.00

Παιδικό ΠροχωρημένωνΔευτέρα, Τετάρτη Παρασκευή 14.00-15.00

Ποδήλατο-τρέξιμο Τετάρτη 16.00 Σάββατο 9.30, Αγίους Αποστόλους

Ομάδα ενηλίκων κολύμβηση Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 14.00-15.00, ποδήλατο-τρέξιμο Σάββατο

Αρέσει σε %d bloggers: